Vi bruger Cookies!     

         
 X     
bodyartpiercingMetode;

Den body-piercing metode vi anvender er amerikansk udviklet og er kort fortalt ;

Piercingstedet makeres og stedet fastholdes med en tang, derefter stikkes en steril engangskanyle igennem huden. Smykket sættes ind i kanylen og trækkes ud sammen med denne.Metoden er den mest hygieniske og mindst smertefulde. Smerten ved en piercing kan samlignes med den smerte man føler ved en normal blodprøve.

Pasning af din nye piercing ;

Da det er meget vigtigt og undgå bakterier udefra i den første tid, bør man ved tunge og læbe piercinger undgå at kysse de første 14 dage. VED INTIM PIERCING brug kondom.

Piercinger fra halsen og ned samt ansigt renholdes med vask i latazyd sæbe/intimsæbe 2  gange dagligt. suppleret med saltvand. Tunge 3 gange dagligt med klorhexidin mundskyld .disse produkter kan købes på apoteket.

Selv om du har passet din piercing omhyggeligt kan du risikere at der går infektion i den.Hvis dette skulle forkomme ; forsæt med at vaske i latazyd sæbe (husk og skyld med vand bagefter ). du kan supplere med klorhexidin  0,05 %(HUSK, kun ved infektion).  Klorhexidin frarådes og bruge andet ved infektion .Lægen kan evt. ordinere FUSIDIN salve som virker på næsten alle slags sår som har svært ved at hele.

Helingstiden;

Helingstiden er forskellig afhængig af hvilke piercing det er. En overflade heling  tager fra 3 uger til 2 md. Og en gennemheling op til 6 md. Gennemheling vil sige at huden har dannet et rør af hud omkring smykket. Tag ikke din piercing ud mere end nogle minutter, hvis du gerne vil beholde den. Der kan nemlig ikke siges noget generalt om hvor længe du kan gå uden smykke uden hullet lukker. 


 

Opdateret 28/11/2016

Besøg  
081540